Sint op school

Heeft u op school ook de sinterklaasboeken van Buddy Vedder en Jill Schirnhofer? Geweldig! Want er is niks leuker dan in de weken voorafgaand aan het sinterklaasfeest de kinderen lekker voor te lezen. Jonge kinderen krijgen daar nooit genoeg van!

Boeken op het digibord? stuur het e-mailadres van uw school!

De boeken van Buddy en Jill zijn bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. U kunt de boeken groot bekijken en lezen op het digitale schoolbord. Verzend een e-mail met het e-mailadres van uw school en krijg toegang tot de complete digitale boeken. Dat is extra genieten van de geweldige illustraties!


Download de boeken voor het digitale schoolbord

Vijf minuten tijd over? Download de letterspelletjes!

Bij de sinterklaasboeken van Buddy en Jill zijn letterspelletjes gemaakt: woordzoekers, doolhoven, zoek de vijf verschillen en nog veel meer. Die spelletjes staan ook in het Sinterklaas-Aftelboek. De kinderen kunnen daar thuis en op school lekker mee aan de slag. Extra dit jaar: letterspelletjes voor kinderen in het speciaal basisonderwijs.

Creatieve les? Sint geeft 10 tips voor leuke knutselopdrachten.

Sinterklaas geeft 10 versiertips! Voor urenlang knutselplezier. Ideaal voor scholen die de lokalen, gangen en zelfs het schoolplein helemaal in sinterklaassfeer willen.

Download de boekenVraag de Coupon aan